Mobile changing places

Neem contact op

Wie we zijn

+32 493 18 10 05

info@ belcare.be

Belcare biedt mobiele changing places aan voor plaatsen (steden, gemeenten, pretparken…) die nog niet de nodige faciliteiten kunnen aanbieden aan hun (mindermobiele) klanten. Changing places zijn verzorgingsruimten met extra voorzieningen en plaats voor assistentie. Voor mensen met bepaalde beperkingen is meer ruimte voor ondersteuning en een andere uitrusting dan een gewoon toilet voor mensen met een beperking biedt. Deze ruimte bieden wij aan via onze mobiele changing places;

Mobile changing places

Aanpak & partners

Onze kernwaarden

Bij Belcare zijn stiptheid en correctheid de 2 grote kernwaarden waar we elke dag naar streven. Dit om de wensen van onze klanten zo correct mogelijk tevervullen en we willen dat de klant erop kan rekenen dat wij onze afspraken nakomen.

Onze aanpak

Belcare changing places biedt meerdere mogelijkheden aan voor zowel korte als lange periode. Dit doen we aan de hand van een huurcontract met koop-optie. Slaat de changing place aan bij de klanten en wil je deze permanent dan bekijken we dit op maat van uw noden.

Onze partners

Belcare werkt samen met ARJO, een wereldwijde leverancier van medische apparaten en oplossingen. Zij zorgen ervoor dat onze Changing places volledig worden uitgerust met de vereiste toestellen

""

Onze bewoners willen graag doen wat elke andere persoon kan. Van dierentuinbezoek tot een dagje shoppen.

""

-dienstcentrum 't weyerke-

Toekomstvisie

Belcare Changing Places wil ervoor zorgen dat toeristische locaties beschikbaar zijn voor iedereen. Zodat je zonder zorgen kan genieten van een daguitstap of zelfs van een weekendje weg in een van de samenwerkende vakantieparken.